Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Informació

    Organigrama

Responsable

Sra.   Francesca Baró Valls

Càrrec

responsable d'Informació, de la DGPC

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Fax
93 551 24 20
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Preveure i detectar les necessitats d'informació relacionades amb l'àmbit de la protecció civil.

Desenvolupar i gestionar la informació en matèria de protecció civil per al seu coneixement i utilització en els diferents àmbits possibles (dins de l'organització i dels diferents sectors de l'Administració i poblacionals).

Preparar, coordinar i executar els programes d'informació per a la població incorporant les tècniques de comunicació i les eines de divulgació més adients.

Analitzar l'eficàcia de les actuacions d'informació dutes a terme en els diferents moments i llocs i proposar-hi mesures de millora.

Assessorar l'Administració local i altres organismes en aquestes matèries, donar-los suport i organitzar activitats conjuntament.

Preparar i executar les tasques necessàries per dur a terme projectes de recerca i desenvolupament l'objectiu dels quals sigui la sensibilització i motivació de la població davant dels riscos i les accions programades en les diverses xarxes tècniques de participació en aquest àmbit.

Elaborar el material pedagògic i de suport als programes d'informació associats als riscos i als plans de protecció civil, així com aquell material divulgatiu de suport a les diverses campanyes d'informació al públic i als mitjans de comunicació.

Participar en activitats de foment o de formació en l'àmbit de la sensibilització a la població sobre els diferents aspectes de la protecció civil.

Analitzar l'impacte de la informació en els àmbits d'organització i social i dur a terme treballs relatius a la percepció i el coneixement del risc, de les mesures preventives i l'autoprotecció.

A més, les pròpies del cos o l'escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (19/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya