Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Seguretat Civil

    Organigrama

Adreça
Carrer dels Pagesos, 2 (Edifici 112)
Població
43204  Reus
Telèfon
977 86 54 00
Fax
977 86 54 46

Funcions

Organitzar i dur a terme, en el seu àmbit territorial, tasques de previsió en col·laboració amb el Servei de Gestió del Risc i Planificació de la Direcció General de Protecció Civil.

Participar amb el Servei de Gestió del Risc i Planificació de la Direcció General de Protecció Civil en la redacció dels plans de sector dels plans especials de protecció civil del seu àmbit territorial.

Organitzar, en el seu àmbit territorial, la implantació dels plans especials de protecció civil per diferents riscos, d'acord amb la programació del Servei d'Implantació de la Direcció General de Protecció Civil.

Dissenyar, organitzar i executar exercicis i simulacres dels plans de protecció civil, en el seu àmbit territorial, en col·laboració amb el Servei d'Implantació de la Direcció General de Protecció Civil.

Participar, dins del seu àmbit territorial, en la realització de campanyes informatives i de sensibilització de la població en matèria de protecció civil.

Organitzar les tasques de suport als municipis del seu àmbit territorial en matèria de protecció civil.

Organitzar les tasques de suport a la coordinació en el territori en cas d'emergències de l'àmbit de la protecció civil.

Donar suport tècnic a la Sala de Guàrdia del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya.

Donar suport en les recepcions institucionals i atendre, si s'escau, els mitjans de comunicació.

Participar, si s'escau, en les comissions de protecció civil municipal, en les comissions del Port de Tarragona, en la Ponència Tècnica d'Urbanisme de Tarragona i en altres òrgans col·legiats quan li encarreguin.

Col·laborar i participar en la formació de protecció civil que s'organitzi en l'àmbit territorial de Tarragona.

Emetre informes referents als plans de protecció civil, plans urbanístics o altres figures de planificació de riscos.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (14/12/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya