Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Institut Català de les Qualificacions Professionals (ICQP)

    Organigrama

Responsable

Sra.   Núria Pi Martínez

Càrrec

directora tècnica de l'ICQP

Adreça
Via Augusta, 202 (Edifici annex)
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 551 69 48

Funcions

- Definir i actualitzar permanentment les qualificacions professionals en l'àmbit de Catalunya.
- Identificar, sectorialment i per nivells de qualificació, les competències professionals en l'àmbit de Catalunya a través de les comissions tècniques sectorials que seran desenvolupades pel corresponent reglament.
- Definir i proposar, previ informe del Consell Català de Formació Professional, per a la seva aprovació pel Govern de la Generalitat, un sistema integrat de qualificacions i formació professional.
- Analitzar i proposar, amb col·laboració dels agents socials més representatius, previ informe preceptiu del Consell Català de Formació Professional, les convalidacions o correspondències entre la formació professional específica, l'ocupacional, la contínua i l'experiència laboral.
- Elaborar estudis sobre les característiques i l'evolució de les qualificacions professionals.
- Impulsar la interrelació entre el sistema integrat de qualificacions i formació professional i l'àmbit de les relacions laborals.
- Proposar l'experimentació de la formació associada a noves qualificacions i fer-ne el seguiment.
- Donar suport al Consell Català de Formació Professional i al Servei d'Ocupació de Catalunya, en l'àmbit de les seves funcions.
- Mantenir les relacions amb altres instituts d'àmbit autonòmic, estatal i europeu amb funcions similars i la de mantenir relacions amb el Consell Interuniversitari de Catalunya.
- Enfortir la relació entre les qualificacions acadèmiques i professionals.
- Qualsevol altra relacionada amb les finalitats i funcions de l'Institut Català de les Qualificacions Professionals.data actualització (05/11/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya