Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació

Responsable

Sra.   Carme Bertral López

Càrrec

secretària d'Atenció Sanitària i Participació

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Pavelló Ave Maria
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 227 29 00
Fax
93 227 29 90
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Impulsar i coordinar l'establiment efectiu dels objectius estratègics i operatius de la prestació de serveis sanitaris de cobertura pública de Catalunya.
b) Impulsar i coordinar l'efectiva representació local i ciutadana en el Consell de Salut de Catalunya i en els consells de participació territorial de salut.
c) Impulsar les activitats de col·laboració, cooperació i coordinació entre l'Administració sanitària de la Generalitat i els ens locals en el desenvolupament de les polítiques sanitàries i de salut.
d) Promoure la participació social en el sistema sanitari públic.
e) Coordinar les actuacions dels òrgans del Departament en relació amb les funcions d'informació que preveu el Decret 223/2004, de 9 de març, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat.
f) Integrar activament en les seves actuacions l'objectiu de la igualtat de les dones i homes, d'acord amb el que estableixen els articles 48 i 49 de la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes.
g) Exercir la representació del Departament en la Comissió de Govern Local de Catalunya per designació del conseller o consellera.
h) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada pel conseller o consellera.
 data actualització (30/01/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya