Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Assessoria Jurídica

    Organigrama

Responsable

Sr.   Francesc Claverol Guiu

Càrrec

cap de l'Assessoria Jurídica d'Interior

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Fax
93 551 24 24
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

L'Assessoria Jurídica, amb nivell orgànic de subdirecció general, es configura d'acord amb el que estableix l'article 14 del Decret 57/2002, de 19 de febrer, de modificació del Decret 257/1997, de 30 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i li corresponen les funcions que preveu la normativa sobre els serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat.

L'Assessoria Jurídica coordina els òrgans i àrees de les diferents unitats directives del Departament que desenvolupin funcions d'assessorament i assistència jurídica per tal d'homogeneïtzar-ne les actuacions i presa de decisions, millorar els procediments i analitzar les metodologies.

A aquests efectes, en l'exercici d'aquestes funcions, resten subjectes a les directrius, procediments i mecanismes de seguiment de la seva activitat que s'estableixin.

El personal habilitat per exercir la defensa penal en judici de les persones membres del cos de Mossos d'Esquadra està adscrit orgànicament a l'Assessoria Jurídica del Departament, sens perjudici de la coordinació del Gabinet Jurídic de la Generalitat i en els termes concrets de la resolució d'habilitació corresponent. Aquest personal realitza també tasques d'assessorament jurídic al cos de Mossos d'Esquadra.data actualització (10/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya