Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Suport de Formació

    Organigrama

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Fax
93 551 24 16
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Fer-se càrrec dels aspectes organitzatius lligats a l'inici, al desenvolupament i a la finalització de les activitats de formació.

Fer d'enllaç entre l'Escola d'Administració Pública, la unitat de formació i les unitats del Departament per a la difusió de les activitats formatives i per a la canalització de les demandes.

Atendre i informar de manera personalitzada, al personal del Departament, als interlocutors de formació de les unitats, als proveïdors i altres agents, de qualsevol aspecte relacionat amb les activitats formatives.

Gestionar els expedients corresponents a les activitats formatives finançades amb la subvenció AFCAP (Acord per a la formació contínua a les administracions públiques) del personal d'administració i serveis, del cos de bombers i del cos de mossos d'esquadra.

Gestionar la base de dades de formació, introduint i mantenint actualitzada la informació relativa a les activitats formatives que realitza el personal del Departament i optimitzar-ne el rendiment, per tal de poder disposar de la informació en qualsevol moment i poder fer consultes, extreure'n informes, elaborar la memòria anual.

Organitzar i classificar els expedients de formació.

data actualització (21/01/2011)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya