Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Coordinador/a de Processos Selectius

    Organigrama

Responsable

Sra.   Montserrat Villarés Elvira

Càrrec

coordinadora de Processos Selectius

Adreça
Travessera de les Corts, 319-321
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 300 22 96

Funcions

Col·laborar en la preparació de les ofertes públiques d'ocupació de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra.

Col·laborar en l'elaboració de les bases de les convocatòries de selecció, promoció interna i provisió de llocs de treball de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, juntament amb la Comissaria General Tècnica de Planificació de la Seguretat.

Organitzar i gestionar els processos de selecció, promoció interna i provisió de llocs de treball de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra.

Donar suport tècnic i administratiu als tribunals qualificadors i a les comissions de valoració en les convocatòries d'accés, promoció interna i provisió de llocs de treball del cos de Mossos d'Esquadra.

Elaborar estadístiques relatives als processos de selecció, promoció interna i provisió de llocs de treball de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra.

Confeccionar informes sobre les convocatòries del cos de Mossos d'Esquadra amb l'objectiu de planificar i millorar els processos selectius de la Direcció General de la Policia.

Exercir qualsevol altra funció que li encomanin.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (23/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya