Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Organització i Qualitat

    Organigrama

Responsable

Sra.   Esther Parcet i Solsona

Càrrec

responsable de l'Àrea d'Organització i Qualitat

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Fax
93 551 24 16
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

A l'Àrea d'Organització i Qualitat, que es configura com una àrea funcional, li corresponen les funcions següents:

Elaborar i avaluar els plans d'actuació departamentals en matèria d'organització i fer-ne el seguiment.

Estudiar i elaborar les propostes de creació, modificació i optimització de les estructures orgàniques i funcionals del Departament, així com assegurar-ne la implementació i avaluació.

Coordinar i elaborar propostes de racionalització, simplificació i implementació de procediments administratius, si escau, per mitjans electrònics, així com la seva adequació al model d'administració i eines corporatives disponibles, en coordinació amb les unitats transversals competents en aquesta matèria.

Estudiar i elaborar propostes d'implementació i de millora de la qualitat dels serveis, així com estudiar i avaluar els resultats dels serveis i la presa de decisions.

Impulsar i elaborar la implementació dels serveis electrònics en els processos del Departament, fer-ne el seguiment i coordinar les actuacions en matèria d'interoperabilitat, en col·laboració amb l'Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions.

Revisar les propostes normatives del Departament en relació amb els processos administratius i amb les càrregues administratives sobre la ciutadania i les empreses i assessorar el Departament en aquesta matèria.

Impulsar i coordinar les mesures organitzatives necessàries per a l'adequació del Departament a la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Qualsevol altra funció que li encomanin de naturalesa anàloga.


data actualització (23/05/2014)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya