Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Organitzaciķ

    Organigrama

Responsable

Sra.   Montserrat Olāria i Sagrera

Cārrec

responsable d'Organitzaciķ

Adreįa
Carrer de la Diputaciķ, 355
Poblaciķ
08009  Barcelona
Telčfon
93 567 40 00
Fax
93 567 40 02
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Gestionar i efectuar el seguiment del sistema de gestiķ de qualitat ISO 9001:2008 del Servei Catalā de Trānsit pel que fa als processos i activitats compresos entre la incoaciķ del procediment sancionador de trānsit i la notificaciķ de la resoluciķ sancionadora.

Colˇlaborar en l'avaluaciķ del funcionament del procediment sancionador de trānsit i proposar-hi millores.

Gestionar la contractaciķ dels serveis necessaris per al correcte desenvolupament del procediment sancionador de trānsit que es desenvolupin de manera centralitzada.

Coordinar la implementaciķ de l'Administraciķ electrōnica en les diferents unitats directives que composen el Servei Catalā de Trānsit.

Participar en la supervisiķ i coordinaciķ del web del Servei Catalā de Trānsit i de les bases de dades d'informaciķ corporativa destinades a l'atenciķ al ciutadā.

Dur a terme les accions adreįades a la difusiķ de la informaciķ interna i externa del Servei Catalā de Trānsit, especialment a través dels nous canals relacionats amb l'ús de les noves tecnologies.

Estudiar i elaborar sistemes d'indicadors de gestiķ estratčgics que permetin l'avaluaciķ dels serveis i la presa de decisions.

Colˇlaborar en el disseny i la implementaciķ de plans i programes del Servei Catalā de Trānsit.

A més, les prōpies del cos o l'escala a quč ha de pertānyer el funcionari que l'ocupi (art. 66 del Decret Legislatiu 1/1997).


data actualitzaciķ (01/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya