Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Ordenació de Pagaments

    Organigrama

Adreça
Carrer del Foc, 57
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00
Fax
93 316 21 30
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Controlar l'admissió i la tramitació dels documents de pagament generats pels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, excepte els relatius a personal.

b) Programar els pagaments en funció de la planificació i periodificació del pressupost de despesa de tresoreria de la Generalitat de Catalunya i de les entitats gestores dels serveis sanitaris i socials.

c) Supervisar l'expedició de les ordres de pagament de tots els departaments de la Generalitat de Catalunya i de les entitats gestores dels serveis sanitaris i socials.

d) Controlar i compensar el deute en executiva amb les entitats locals, així com els ajornaments sol·licitats per aquestes entitats.

e) Analitzar i actualitzar mensualment les estadístiques referents als imports pendents de pagament, als pagats i als terminis de pagament dels diferents conceptes de tresoreria de la Generalitat de Catalunya i de les entitats gestores dels serveis sanitaris i socials.

f) Organitzar i controlar l'arxiu dels documents comptables de pagament i d'ingrés corresponents als pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

g) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.

data actualització (27/07/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya