Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Operacions Financeres

    Organigrama

Responsable

Sra.   Maria Rosa Daoiz Baró

Càrrec

cap del Servei d'Operacions Financeres

Adreça
Carrer del Foc, 57
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00
Fax
93 316 21 30
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Coordinar i controlar les operacions d'endeutament a curt i llarg termini i les emissions de deute de la Generalitat de Catalunya.
b) Supervisar i revisar els pagaments i cobraments relacionats amb la càrrega financera i les amortitzacions de qualsevol operació d'endeutament i deute públic, i també els relacionats amb els instruments de cobertura corresponents.
c) Gestionar les retencions efectuades en concepte de rendiments del capital mobiliari derivats de les operacions d'emissions de deute públic.
d) Revisar la documentació comptable pressupostària i extrapressupostària relativa a l'operativa de l'endeutament i del deute públic, i supervisar-ne la tramitació fins a l'execució.
e) Coordinar, controlar i analitzar l'estat de la qüestió i el volum de l'endeutament generat per la tresoreria general de la Generalitat de Catalunya i per la tresoreria de les entitats gestores dels serveis sanitaris i socials.
f) Tramitar els expedients de modificació pressupostària de la secció del deute dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.
g) Controlar, coordinar i gestionar els comptes corrents corresponents a les operacions d'ingressos i pagaments dutes a terme.
h) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.


data actualització (10/06/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya