Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Processos Selectius

    Organigrama

Responsable

Sra.   Montserrat Ventura Insa

Càrrec

cap del Servei de Processos Selectius

Adreça
Travessera de les Corts, 319-321
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 300 22 96
Fax
93 495 97 66

Funcions

Corresponen al Servei de Processos Selectius les funcions següents:

Planificar i programar anualment els processos de selecció, promoció interna i provisió del personal de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, amb la col·laboració de la Comissaria General Tècnica de Planificació de la Seguretat i de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Proposar les ofertes públiques d'ocupació de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Elaborar les bases de convocatòria dels processos de selecció, promoció interna i provisió del personal de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, així com els processos selectius que se'n derivin de la seva carrera professional.

Organitzar i gestionar els processos de selecció, promoció interna i provisió del personal de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra i efectuar l'avaluació dels perfils aptitudinals i actitudinals corresponents.

Definir i aplicar els mètodes d'avaluació psicològica en processos de selecció, promoció interna i provisió del personal de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, en coordinació amb l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Elaborar estudis i informes relatius al disseny de proves i processos de selecció, promoció interna i provisió del personal de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Elaborar estadístiques i informes relatius a la selecció, promoció interna i la provisió de llocs de treball del personal de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (28/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya