Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comissaria General d'Investigació Criminal

    Organigrama

Adreça
Avinguda de la Pau, 120
Població
08206  Sabadell
Telèfon
93 728 52 00
Fax
93 728 52 72

Funcions

Corresponen a la Comissaria General d'Investigació Criminal, sens perjudici de les expressament assignades a altres unitats de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, en l'àmbit de la investigació criminal, les funcions següents:

Realitzar la recollida, el tractament i l'anàlisi de la informació necessària per a la persecució de l'activitat criminal a Catalunya.

Dur a terme la investigació i persecució de les activitats criminals, en els àmbits de la delinqüència ordinària, especialitzada i organitzada.

Efectuar la interlocució, per a afers de caràcter operatiu, amb altres policies o organismes tant de caràcter estatal com internacional en matèria d'investigació criminal.

Tenir cura de les relacions de caire operatiu amb l'Audiència Nacional i altres organismes judicials i fiscals centrals.

Investigar els delictes que, tot i estar ordinàriament assignats a altres unitats de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, per via jeràrquica o des de la pròpia Comissaria General d'Investigació Criminal, es valori que poden tenir una especial rellevància.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (16/01/2012)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya