Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Institut Català de Finances (ICF)

Responsable

Sr.   Víctor Guardiola Flores

Càrrec

conseller delegat de l'Institut Català de Finances (ICF)

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 635
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 342 84 10
Fax
93 487 37 87
Adreça web

Horari d'atencióde l'1 de gener al 30 de desembre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h; .
el 24 de desembre; Tancat.
el 31 de desembre; Tancat.

 

NIF

Q-5855055-I

 

Funcions

L'Institut Català de Finances (ICF) és una entitat financera pública, fundada l'any 1985, propietat de la Generalitat de Catalunya. La missió de l'ICF és impulsar i facilitar l'accés al finançament al teixit empresarial de Catalunya, per tal de contribuir al creixement de l'economia catalana, actuant com a complement del sector financer privat.

L'Entitat ofereix a les empreses diversos productes i serveis vinculats al finançament empresarial, centrats en l'activitat de préstecs i avals, i la inversió en capital risc.

L'ICF és membre de l'European Association of Public Banks (EAPB), que agrupa bona part dels bancs i entitats financeres públiques que operen arreu d'Europa.

Components

L'ICF és una entitat amb personalitat jurídica pròpia sotmesa a l'ordenament jurídic privat.

L'entitat es regeix i actua d'acord amb la normativa específica per a les entitats de crèdit dictada pels organismes reguladors de la Unió Europea.

Els òrgans de govern de l'ICF són la Junta de Govern (Consell d'Administració) i el conseller delegat. L'entitat també disposa d'una Comissió Executiva, una Comissió Mixta d'Auditoria i Control i una Comissió de Nomenaments i Retribucions d'acord amb la governança de les entitats de crèdit.data actualització (12/02/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya