Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Assessorament Jurídic (Assessoria Jurídica)

    Organigrama

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Facilitar suport jurídic sobre les competències i activitats del Departament d'Interior.

Donar suport jurídic a les unitats directives i organismes que depenen del Departament d'Interio en matèria de recursos administratius i realitzar les activitats necessàries adreçades a la resolució dels que correspon resoldre al secretari general o al conseller.

Realitzar les activitats necessàries per possibilitar la resolució dels expedients sancionadors incoats en matèries que són competència del Departament d'Interior.

Revisar les propostes de resolució dels expedients administratius elaborades per les unitats directives i organismes autònoms adscrits al Departament d'Interio, per tal de verificar la seva adequació a la legalitat i el compliment dels requisits formals.

Efectuar el seguiment de les resolucions en matèria d'espectacles, seguretat privada, seguretat ciutadana, trànsit, protecció civil i emergències, que siguin objecte d'impugnació davant la jurisdicció contenciosa administrativa, i col·laborar amb els advocats de la Generalitat en tots aquells aspectes que siguin necessaris per a la defensa dels interessos de la Generalitat.

Controlar que es compleixin els terminis establerts per a cadascun dels tràmits dels corresponents procediments judicials quan correspongui que el Departament els dugui a terme.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya