Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Prevenció, Salut Laboral i Polítiques Socials

    Organigrama

Responsable

Sr.   Albert Xavier Imaz i Garcia

Càrrec

cap de l'Àrea de Prevenció, Salut Laboral i Polítiques Socials

Adreça
Carrer de Rivadeneyra, 6
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 567 17 00
Fax
93 567 43 29

Funcions

a) Coordinar l'actuació i els programes dels diferents departaments de l'Administració de la Generalitat en matèria de prevenció, seguretat, salut laboral i polítiques socials.

b) Promoure actuacions, elaboració de programes, de plans d'actuació i de normatives necessàries en matèria de prevenció, seguretat, salut laboral i polítiques socials.

c) Impulsar la millora del funcionament i de la coordinació entre els diferents òrgans de representació i de tots els agents implicats que facilitin una millor protecció de la salut laboral.

d) Assessorar i informar els diferents departaments i organismes en matèria de programes de prevenció i seguretat i fer el seguiment estadístic de l'accidentalitat laboral.

e) Coordinar els programes i les actuacions que duguin a terme els departaments de l'Administració de la Generalitat i dels seus organismes en matèria de bones pràctiques ambientals, reciclatge, estalvi de recursos i polítiques d'igualtat.

f) Elaborar i gestionar programes sobre polítiques d'igualtat i integració i reinserció sociolaboral.

g) Participar en la investigació de les sol·licituds d'intervenció per assetjament psicològic laboral i altres discriminacions a la feina i per assetjament sexual, per raó de sexe, de l'orientació sexual i/o de la identitat sexual.

h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (27/09/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya