Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secciķ de Recursos

    Organigrama

Responsable

Sra.   MĒ Dolors Alomā Masana

Cārrec

cap de la Secciķ de Recursos

Adreįa
Carrer de la Diputaciķ, 355
Poblaciķ
08009  Barcelona
Telčfon
93 567 40 00
Fax
93 567 40 04
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Instruir i tramitar els recursos administratius ordinaris en relaciķ amb els actes administratius dictats en matčria de trānsit, circulaciķ de vehicles i seguretat viāria.

Instruir i tramitar els procediments de revisiķ d'ofici en matčria de trānsit, circulaciķ de vehicles i seguretat viāria.

Tramitar els procediments de responsabilitat patrimonial per presumptes danys derivats de l'activitat del Servei Catalā de Trānsit.

Instruir i tramitar els recursos administratius extraordinaris de revisiķ en relaciķ amb els actes administratius dictats en matčria de trānsit,
circulaciķ de vehicles i seguretat viāria.

Evacuar els informes jurídics i preparar la tramesa de l'expedient administratiu als ōrgans jurisdiccionals dels recursos contenciosos administratius en matčries prōpies del Servei Catalā de Trānsit, i fer el seguiment de la tramitaciķ judicial i de l'execuciķ de les sentčncies que recaiguin.

Gestionar les peticions i requeriments d'informaciķ o documentaciķ formulats per altres ōrgans administratius i pels ōrgans jurisdiccionals.

Assessorar o, si escau, instruir els procediments disciplinaris o d'informaciķ reservada que s'incoīn contra el personal del Servei Catalā de
Trānsit.

Instruir i tramitar les reclamacions prčvies a la via judicial i procediments relatius al dret de peticiķ.
Exercir qualsevol altra funciķ de naturalesa anāloga que li encomanin.


data actualitzaciķ (30/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya