Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Sub-direcciķ General de Serveis

    Organigrama

Responsable

Sra.   Lluīsa Mozota i Giralt

Cārrec

sub-directora general de Serveis

Adreįa
Carrer de la Diputaciķ, 355
Poblaciķ
08009  Barcelona
Telčfon
93 567 40 00
Fax
93 567 40 02
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Dirigir i supervisar les funcions d'administraciķ, de gestiķ de serveis generals, les polítiques de relacions laborals i dels recursos humans.

b) Planificar i impulsar accions i propostes adreįades a la integraciķ, a la rendibilitzaciķ i a l'optimitzaciķ māxima de la gestiķ dels recursos i de les actuacions de les diferents unitats del Servei Catalā de Trānsit.

c) Dirigir iniciatives que condueixin a la millora de l'avaluaciķ de la gestiķ en els diferents āmbits del Servei Catalā de Trānsit.

d) Dirigir i coordinar la preparaciķ de l'avantprojecte de pressupost del Servei Catalā de Trānsit, i dirigir i supervisar la gestiķ econōmica i financera.
e) Impulsar les actuacions dirigides a l'elaboraciķ del quadre de comandament del Servei Catalā de Trānsit i del Pla de Govern en l'āmbit d'aquest Servei i fer-ne el seguiment.

f) Dirigir i coordinar la gestiķ patrimonial i la tramitaciķ dels expedients de despesa i contractaciķ del Servei Catalā de Trānsit.

g) Coordinar l'assessorament jurídic dels ōrgans del Servei Catalā de Trānsit.

h) Dirigir i coordinar els ōrgans del Servei Catalā de Trānsit en l'āmbit de la informātica i les tecnologies de la informaciķ de desenvolupament del trānsit i la seguretat viāria, i supervisar la implementaciķ i el manteniment
dels sistemes informātics propis.

i) Dirigir les actuacions per a la millora dels sistemes de gestiķ, dels nivells de la qualitat en la prestaciķ de serveis i de l'organitzaciķ en l'āmbit del Servei Catalā de Trānsit i impulsar les actuacions i els programes
adreįats a la millora i modernitzaciķ de l'Administraciķ i dels sistemes d'informaciķ a la ciutadania.

j) Dirigir, coordinar i supervisar la tramitaciķ del procediment sancionador en matčria de trānsit que exerceixen els ōrgans territorials i centrals del Servei Catalā de Trānsit, en l'āmbit de les seves respectives competčncies.

k) Dirigir, coordinar i impulsar les actuacions del Servei Catalā de Trānsit destinades a la difusiķ, informaciķ i atenciķ al ciutadā en matčria de trānsit.

l) Dirigir i supervisar el seguiment de la implantaciķ de les mesures derivades en matčria de riscos laborals, en col·laboraciķ amb la Subdirecciķ General de Prevenciķ de Riscos i Salut Laboral del departament competent en matčria de trānsit i seguretat viāria.

m) Exercir qualsevol altra funciķ de naturalesa anāloga que li encomanin.data actualitzaciķ (21/07/2015)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya