Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció de Telecomunicacions

    Organigrama

Adreça
Avinguda de Serra Galliners, s/n (Universitat Autònoma de Barcelona)
Població
08193  Cerdanyola del Vallès
Telèfon
93 586 79 86
Fax
93 586 79 38
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Correspon a la Secció de Telecomunicacions, en coordinació amb la Direcció de Serveis de la Secretaria General, l'exercici de les funcions següents:

Proposar els programes de telecomunicacions i els plans de desenvolupament que se'n derivin de l'activitat d'emergències.

Gestionar el funcionament ordinari dels equips i sistemes de comunicacions disponibles, planificar conjuntament amb la Divisió d'Operacions la seva actualització operativa i dissenyar-ne els procediments d'utilització conjuntament amb la Divisió d'Operacions.

Proposar els continguts dels plans de formació dels usuaris dels equips i sistemes de comunicacions.

Coordinar els treballs de manteniment de primer nivell dels equips tècnics de comunicacions de les Regions d'Emergències referents a tots els equips i instal·lacions disponibles, així com gestionar i supervisar els treballs de manteniment preventiu i correctiu de nivell superior que es desenvolupin per organismes o empreses alienes a la Direcció General.

Planificar i gestionar la cobertura operativa dels equips tècnics de comunicacions de la Divisió de Sala Central de Bombers, de la Subdirecció General Operativa i de les Unitats de Sala de Control de les Regions d'Emergències en tasques de suport tècnic directe en matèria de comunicacions.

Qualsevol altra funció que li encomanin.

data actualització (02/02/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya