Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Oficina de Treball de la Generalitat de Terrassa-Edison


Adreça
Carrer Edison, 9-15
Població
08224  Terrassa
Telèfon
93 733 65 90 / 93 733 65 92 / 93 733 65 93 (ofertes)
Fax
93 733 32 51

Horari d'atenció

de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.

Observacions

Aquesta oficina realitza les gestions dels municipis de Matadepera, Rellinars, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Prestacions per desocupació: el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) és l'organisme que informa i gestiona aquestes prestacions. Per a més informació heu de demanar cita prèvia al SEPE per mitjà del web www.sepe.es, o bé trucant al telèfon 901 010 210. L'horari d'atenció telefònica de cita prèvia és de 0-24 hores.

Funcions


a) Informar les persones usuàries del Servei d'Ocupació de Catalunya sobre les prestacions i els serveis que s'ofereixen, i derivar-les, si escau, cap a accions i programes d'ocupació d'acord amb el diagnòstic d'ocupabilitat derivat de la classificació.

b) Inscriure i registrar les persones aturades com a demandants d'ocupació, classificar-les mitjançant un correcte enquadrament professional inicial i elaborar les corresponents renovacions.

c) Elaborar tots aquells certificats que escaiguin dins del seu àmbit de competència.

d) Realitzar la preselecció de candidats que han de fer la intermediació i realitzar el control selectiu dels demandants d'ocupació perceptors de prestacions d'acord amb el pla de control de perceptors.

e) Gestionar les sol·licituds de subvencions per al foment de la contractació de treballadors/ores amb discapacitats.

f) Fer la intermediació en el mercat de treball i, concretament, registrar i gestionar les ofertes de treball que les empreses presentin al Servei d'Ocupació de Catalunya, donant suport tècnic als oferents d'ocupació en la definició de llocs i perfils professionals.

g) Efectuar prospecció de les empreses en l'àmbit territorial de l'oficina per detectar les necessitat ocupacionals.

h) Gestionar les comunicacions dels contractes.

i) Fer sessions col·lectives de caràcter instrumental per millorar les competències personals dels demandants d'ocupació en el procés de recerca de feina, així com promoure la recerca activa de l'usuari amb eines i materials adequats i fer-ne el seguiment del seu itinerari ocupacional.

j) Fer el seguiment de la gestió realitzada per les entitats cooperadores i col·laboradores i derivar els resultats al cap del Servei Territorial.

k) Fer la detecció d'irregularitats, i derivar informes a la inspecció per tal que es prenguin les mesures oportunes.

l) Altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades pels seus superiors jeràrquics.


data actualització (02/04/2013)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya