Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA)

Responsable

Sr.   Antonio Huerta

Càrrec

director de l'Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats

Adreça
Passeig de Lluís Companys, 23
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 567 06 86
Contacte
Adreça web

Funcions

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) és una fundació impulsada per la Generalitat de Catalunya, creada l'any 2001 i regida per un Patronat.
ICREA, per mitjà d'un procés de selecció basat en el talent científic, contracta investigadors sènior d'arreu del món perquè treballin a les universitats i als centres de recerca contribuint d'aquesta manera al retorn dels investigadors propis que han dut a terme la seva carrera investigadora fora de Catalunya.
L'objectiu d'ICREA és potenciar la recerca a Catalunya, en qualsevol àmbit del saber tot facilitant la consolidació del col·lectiu d'investigadors a Catalunya. Els investigadors d'ICREA treballen en cooperació amb els de les universitats o altres centres de recerca radicats a Catalunya. Les activitats d'ICREA des de la seva fundació, queden reflectides a la seva memòria anual.

ICREA es proposa seguir oferint nous contractes en compliment dels seus plans d'incorporació d'investigadors i també recompensar l'excel·lència investigadora del personal docent i investigador de les universitats.

Components

Fundació. Participació de la Generalitat: Majoritària Directa.

data actualització (29/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya