Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Consorci del Barri de la Mina

Responsable

Sr.   Juan Luis Rosique i Pérez

Càrrec

gerent del Consorci del Barri de la Mina

Adreça
Carrer del Mar, 12-14
Població
08930  Sant Adrià de Besòs
Telèfon
93 462 00 20
Fax
93 381 37 44

Horari d'atenció

de dilluns a dijous, de 9 a 13 i de 16 a 19 h; divendres, de 9 a 13 h.

 

NIF

P-0800080-D

 

Funcions

La finalitat del caràcter general del Consorci és la de dirigir, coordinar i executar l'aplicació del Pla de transformació del barri de la Mina, aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Ple de l'Ajuntament Sant Adrià de Besòs.
Per al compliment de l'aplicació del Pla de transformació del barri de la Mina, portarà a terme:
a) La realització d'actuacions en els àmbits educatiu, cultural, d'inserció laboral, social, d'habitatge, seguretat i prevenció.
b) La coordinació i col·laboració per a l'aplicació correcta de les actuacions socials, laborals, culturals, educatives, sanitàries i d'habitatge a favor de la població resident en l'àmbit territorial d'actuació, que corresponguin a la Generalitat de Catalunya, a la Diputació de Barcelona o a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.
c) Les actuacions adreçades al desenvolupament econòmic del sector d'actuació en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.
d) L'establiment de relacions amb altres administracions, organismes i entitats de qualsevol tipus per al millor compliment de les funcions atribuïdes al Consorci.
e) Les actuacions urbanístiques previstes en el Pla de transformació del barri de la Mina, previ acord exprés de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.
f) Les actuacions de col·laboració en l'elaboració dels instruments urbanístics que hagi d'aprovar l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs referents a l'àmbit d'actuació del Consorci, i aquelles actuacions urbanístiques que portin a terme altres administracions o entitats amb competència en aquesta matèria.
g) Emetre informe respecte a les actuacions urbanístiques que es portin a terme en el seu àmbit territorial d'actuació.
h) La previsió de vies de finançament per part de persones o entitats no consorciades.

Components

Consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.
Participació de la Generalitat: Paritària Directa.
El govern del Consorci correspon als òrgans següents:
  • El Consell de Govern.
  • El president.
  • La Comissió Executiva.
  • El president de la Comissió Executiva.

La presidència i la vicepresidència seran rotatòries per períodes biennals entre la persona titular del Departament competent en l'àmbit dels serveis socials i la persona titular de l'alcaldia de Sant Adrià de Besòs.


data actualització (11/07/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya