Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Programes Sectorials

    Organigrama

Responsable

Sr.   Roger Cuscó i Segarra

Càrrec

Cap del Servei

Adreça
Passeig del Taulat, 266-270
Població
08019  Barcelona
Telèfon
93 483 10 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

El Servei de Programes Sectorials té les funcions següents:

a) Elaborar i organitzar programes i serveis d'atenció adreçats a col·lectius amb dificultats especials i amb necessitats d'atenció assistencial.
b) Proposar la regulació normativa necessària per actualitzar les condicions materials i funcionals dels serveis socials.
c) Executar les polítiques d'inserció social dels col·lectius amb dificultats especials en coordinació amb les diferents administracions i les entitats d'iniciativa social en tot el territori de Catalunya.
d) Dissenyar programes de suport als serveis socials especialitzats mitjançant la coordinació amb els serveis socials bàsics i els departaments de la Generalitat implicats.
e) Elaborar, mantenir i actualitzar la Cartera de serveis socials en l'àmbit de les competències de la Direcció General de Protecció Social.
f) Impulsar l'eficàcia, l'eficiència i la millora de la qualitat en la prestació dels serveis socials i unificar els criteris en relació amb la planificació dels serveis socials.
g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (03/03/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya