Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Formació

    Organigrama

Responsable

Sra.   M. Carmen Gil Gonzalez

Càrrec

cap del Servei de Formació

Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00
Fax
934 006 980

Funcions

a) Impulsar, coordinar i supervisar el procés de detecció de necessitats formatives.
b) Assessorar les unitats, tant dels serveis centrals com dels serveis territorials, respecte a les necessitats de formació tenint en compte els continguts funcionals dels llocs de treball i les competències necessàries per desenvolupar-los.
c) Establir criteris i procediments que es concretin en itineraris formatius per aconseguir l'adequació de les persones als llocs de treball.
d) Dissenyar, programar, coordinar i avaluar el pla de formació del personal d'administració i serveis del Departament, tenint en compte les necessitats detectades i les disponibilitats pressupostàries.
e) Dissenyar, coordinar i avaluar la formació inicial considerada dins del pla d'acollida del personal d'administració i serveis del Departament dins de l'entorn virtual específic.
f) Proposar experiències formatives innovadores i a mida, que tinguin un impacte positiu en la qualitat del servei i en el desenvolupament professional de les persones.
g) Analitzar i avaluar les aportacions de les comunitats en pràctiques virtuals perquè reverteixin en benefici de les activitats formatives i del servei encomanat.
h) Donar les directrius a les persones interlocutores dels serveis territorials per a la correcta gestió del pla de formació del personal adscrit.
i) Mantenir el registre informàtic dels cursos realitzats pel personal d'administració i serveis del Departament.
j) Establir els indicadors d'avaluació i control de la gestió de la formació i realitzar el seguiment i control dels resultats.
k) Qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.data actualització (14/07/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya