Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Sistemes d'Informació i Tecnologies

    Organigrama

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Edifici Olímpia
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 403 85 85 / 061 CatSalut Respon
Fax
93 403 89 25
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible
Contacte
Horari de registre i d'atenció


de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Romandrà tancat
el 24 de desembre.
el 31 de desembre.

Funcions

Correspon a l'Àrea de Sistemes d'Informació i Tecnologies de manera coordinada i d'acord amb les directrius del Departament de Salut:
  1. Dirigir, impulsar i vetllar pel desplegament del Pla director de sistemes coordinant les actuacions dels centres, serveis i establiments sanitaris del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) i el suport i l'operativa del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.
  2. Dirigir i impulsar la plataforma digital de salut i els projectes tecnològics transversals, impulsar la gestió i coordinar la seva execució al conjunt del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).
  3. Definir i assegurar l'arquitectura per l'elaboració d'un model de quadres de comandament (registre central de dades sanitàries) i anàlisi que doni resposta a les necessitats de gestió estratègica, tàctica i operativa pel Servei Català de la Salut.
  4. Vetllar i impulsar les actuacions i mesures adreçades a homogeneïtzar les actuacions en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) del Servei Català de la Salut, així com dels ens que en depenen.
  5. Definir i dissenyar els processos d'ordenació, de suport a l'anàlisi i tractament de la informació i facilitar-ne l'explotació, per tal de donar resposta a les demandes d'informació del Servei Català de la Salut.
  6. Dirigir el disseny dels processos organitzatius relacionats amb nous processos de gestió i amb la implantació del sistema d'informació corporatiu.
  7. Elaborar i gestionar el pressupost en matèria de tecnologies de la informació i la comunicació del Servei Català de la Salut i coordinar els dels ens que en depenen, i vetllar pel compliment.
De l'Àrea de Sistemes d'Informació i Tecnologies depèn la Divisió de Sistemes d'Informació.

Normativa


data actualització (23/01/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya