AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

└rea de Recursos Econ˛mics, Patrimoni i Inversions

á á Organigrama

Responsable

Sr. á Ivan Planas Miret

CÓrrec

director de l'└rea de Recursos Econ˛mics, Patrimoni i Inversions

Adreša
Travesseraáde les Corts, 131-159 - Edifici OlÝmpia
Poblaciˇ
08028á Barcelona
TelŔfon
93 403 85 85 / 061 CatSalut Respon
Fax
93 403 89 25
Accessibilitat
Edifici accessibleá Edifici accessible
Contacte
Horari de registre


de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

RomandrÓ tancat
el 24 de desembre.
el 31 de desembre.

Horari d'atenciˇde dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

RomandrÓ tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Funcions

Correspon a l'└rea de Recursos Econ˛mics, Patrimoni i Inversions, d'acord amb les directrius de planificaciˇ econ˛mica estratŔgica que estableixi el Departament de Salut:
 1. Dirigir i coordinar els escenaris macroecon˛mics de salut i definir els criteris per a l'elaboraciˇ dels escenaris pressupostaris del Servei CatalÓ de la Salut.
 2. Dirigir el procÚs d'elaboraciˇ del pressupost anual del Servei CatalÓ de la Salut.
 3. Dirigir la definiciˇ i el seguiment de l'impacte econ˛mic de les mesures necessÓries per garantir la sostenibilitat del sistema p˙blic de salut, tant pel que fa a les estratŔgies de finanšament sanitari com als programes de racionalitzaciˇ de la despesa.
 4. Dirigir i coordinar l'anÓlisi de la situaciˇ i viabilitat economicofinancera dels centres, serveis i establiments del sistema sanitari integral d'utilitzaciˇ p˙blica de Catalunya (SISCAT), de manera coordinada amb l'AgŔncia de Qualitat i Avaluaciˇ SanitÓries de Catalunya (AQuAS).
 5. Donar suport al Departament de Salut en les relacions amb l'Estat, amb el Sistema Nacional de Salut espanyol i amb la Uniˇ Europea pel que fa als temes de l'Ómbit econ˛mic.
 6. Definir i formular els sistemes de pagament corresponents als convenis i contractes de gestiˇ de serveis assistencials en l'Ómbit del Servei CatalÓ de la Salut.
 7. Desenvolupar la polÝtica d'inversions en infraestructures sanitÓries i dirigir l'elaboraciˇ del Pla d'inversions en infraestructures sanitÓries, d'acord amb la planificaciˇ estratŔgica del Mapa sanitari, sociosanitari i de salut p˙blica.
 8. Desenvolupar la polÝtica de patrimoni, aixÝ com la gestiˇ del Servei CatalÓ de la Salut adscrit o cedit en ˙s a empreses p˙bliques adscrites al Servei CatalÓ de la Salut o a entitats prove´dores de serveis sanitaris en les quals sigui majoritÓria la participaciˇ de la Generalitat o del Servei CatalÓ de la Salut.
 9. Elaborar les estratŔgies i definir les polÝtiques de finanšament del Pla d'inversions en infraestructures sanitÓries i la programaciˇ econ˛mica de despeses de capital que en deriven.
 10. Coordinar les relacions del Departament de Salut i dels ens que en depenen amb els ˛rgans de la Generalitat de Catalunya que exerceixin funcions d'avaluaciˇ, supervisiˇ i assessorament en matŔria de contractaciˇ p˙blica, en concret amb la Junta Consultiva de Contractaciˇ Administrativa i amb l'Oficina de Supervisiˇ i Avaluaciˇ de la Contractaciˇ P˙blica.
 11. Dirigir la gestiˇ de procediments de contractaciˇ del conjunt d'unitats que formen l'estructura del Servei CatalÓ de la Salut, tant en l'Ómbit central com en el territorial.
De la Direcciˇ de l'└rea de Recursos Econ˛mics i Inversions depenen:
 1. La GerŔncia de Planificaciˇ Econ˛mica.
 2. La GerŔncia de Provisiˇ de Serveis, Patrimoni i Inversions.

Normativadata actualitzaciˇ (02/08/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya