Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Recursos Econòmics, Patrimoni i Inversions

    Organigrama

Responsable

Sr.   Ivan Planas Miret

Càrrec

director de l'Àrea de Recursos Econòmics

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Edifici Olímpia
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 403 85 85
Fax
93 403 89 25
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible
Contacte

Funcions

a) Dirigir i coordinar els escenaris macroeconòmics de salut i definir els criteris per a l'elaboració dels escenaris pressupostaris del Servei Català de la Salut.
b) Dirigir el procés d'elaboració del pressupost anual del Servei Català de la Salut.
c) Dirigir la definició i el seguiment de l'impacte econòmic de les mesures necessàries per garantir la sostenibilitat del sistema públic de salut, tant pel que fa a les estratègies de finançament sanitari com als programes de racionalització de la despesa.
d) Dirigir l'anàlisi de la situació i viabilitat economicofinancera dels centres del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).
e) Analitzar les relacions econòmiques entre els diversos ens que formen el sistema de salut a Catalunya i definir models per a la seva evolució.
f) Donar suport al Departament de Salut en les relacions amb l'Estat, amb el Sistema Nacional de Salut espanyol i amb la Unió Europea pel que fa als temes de l'àmbit econòmic.
g) Coordinar les relacions del Departament de Salut i dels ens que en depenen amb els òrgans de la Generalitat de Catalunya que exerceixin funcions d'avaluació, supervisió i assessorament en matèria de contractació pública, en concret amb la Junta Consultiva de Contractació Administrativa i amb l'Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública.
h) Coordinar, conjuntament amb l'AQuAS, el disseny i el desenvolupament de la Central de Balanços.
De la Direcció de l'Àrea de Recursos Econòmics depèn la Gerència de Planificació Econòmica.data actualització (11/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya