Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Atenció Sanitària

    Organigrama

Responsable

Sra.   Cristina Nadal Sanmartin

Càrrec

Directora

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Edifici Olímpia
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 403 85 42
Fax
93 403 89 23
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Portar a terme les actuacions adreçades a garantir els serveis i les prestacions del conjunt del sistema sanitari i sociosanitari de cobertura pública, mitjançant el disseny, la gestió, la planificació operativa, la compra de serveis sanitaris, així com la generació i difusió d'estratègies i d'instruments d'avaluació de la compra de serveis.
b) Vetllar per la qualitat en la prestació d'aquests serveis als ciutadans i ciutadanes.
c) Participar en l'elaboració dels plans estratègics sanitaris i plans directors, juntament amb el Departament de Salut, impulsar i coordinar el seu desplegament i la seva avaluació.
d) Executar els plans per abordar l'atenció a problemes de salut prioritzats, per a la reordenació de serveis i l'atenció terciària i d'alta especialització.
e) Definir i assegurar la cobertura del Catàleg de prestacions i serveis de cobertura pública a càrrec del Servei Català de la Salut i la Cartera de serveis dels centres integrats en el sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) en l'àmbit territorial, d'acord amb les directrius del Pla de salut i el Mapa sanitari.
f) Potenciar i impulsar la compra pública innovadora en el sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) i la incorporació d'innovació a la Cartera de serveis.
g) Dirigir i donar suport a l'acció territorial en el desplegament operatiu de les directrius i ordenacions de serveis, la compra, la definició d'escenaris de contractació d'acord amb la planificació territorial i l'avaluació.
h) Potenciar i impulsar mecanismes que assegurin la sostenibilitat del sistema sanitari català, com la compra pública innovadora en el sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) i la incorporació a la Cartera de serveis. 
De l'Àrea d'Atenció Sanitària depèn la Gerència de Serveis Assistencials.

Normativadata actualització (26/10/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya