Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Organització

    Organigrama

Responsable

Sra.   Maite Banqué i Castel

Càrrec

cap del Servei d'Organització

Adreça
Rambla de Catalunya, 19-21
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00
Fax
93 316 21 00

Funcions

a) Elaborar els plans d'actuació departamentals en matèria d'organització i de funcionament administratiu i fer-ne el seguiment, així com assessorar les diferents unitats del Departament sobre aquestes matèries.
b) Analitzar, estudiar i elaborar les propostes de creació, modificació i optimització de les estructures orgàniques i funcionals del Departament, i també assegurar que s'apliquen i que s'avaluen.
c) Impulsar i coordinar mesures per millorar la prestació dels serveis.
d) Coordinar i perfeccionar els circuits administratius, els impresos i els documents en coordinació amb la resta d'unitats del Departament.
e) Planificar i impulsar projectes i accions encaminats a la integració, rendibilització i optimització de les actuacions de les diferents unitats del Departament i a la millora de la qualitat, i l'avaluació de l'organització, de la gestió i dels serveis.
f) Estudiar les propostes de valoració i classificació de llocs de treball, elaborar les descripcions de llocs de treball i tramitar-ne la incorporació als manuals d'organització, en coordinació amb el Servei de Recursos Humans.
g) Supervisar i coordinar l'atenció ciutadana i la informació administrativa que genera el Departament.
h) Coordinar i programar el pla de planificació lingüística del Departament.
i) Coordinar, des del punt de vista dels continguts, les iniciatives relacionades amb el web i la intranet departamental, d'acord amb la política de transparència que el Govern fixi i les directrius corporatives de la unitat orgànica competent en matèria d'atenció ciutadana.
j) Elaborar i gestionar els circuits interns de documents, dels processos de treball i de la manera com es reflecteixen en les aplicacions informàtiques de gestió.
k) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (08/05/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya