Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secciķ de Seguretat Viāria de Tarragona

    Organigrama

Responsable

Sr.   Xavier Navarro Benete

Cārrec

cap de la Secciķ de Seguretat Viāria

Adreįa
Avinguda de Roma, 7-9 baixos
Poblaciķ
43005  Tarragona
Telčfon
977 24 82 70
Fax
977 24 82 92

Funcions

Dur a terme la gestiķ i el control dels serveis de vigilāncia de trānsit, establir les mesures i coordinar les operacions especials de trānsit i les propostes d'actuaciķ en matčria de seguretat viāria.

Tramitar i gestionar, dins l'āmbit de les competčncies del Servei Catalā de Trānsit, les autoritzacions de les proves esportives i circulaciķ de mercaderies perilloses, les autoritzacions especials de circulaciķ i els talls i usos excepcionals de la via, sens perjudici de les autoritzacions que corresponen al Servei de Gestiķ i Informaciķ del Trānsit.

Assessorar sobre educaciķ i formaciķ viāria centres escolars i institucions interessades, promoure activitats en l'āmbit de l'educaciķ reglada i no reglada i fer el seguiment de les activitats dels parcs infantils de trānsit i altres esdeveniments relacionats.

Coordinar les relacions amb les policies locals en matčria de trānsit i la cessiķ de material per exercir les seves funcions.

Assessorar els municipis en matčria de senyalitzaciķ i ordenaciķ viāria.

Tramitar i gestionar les activitats relatives a l'obertura, el funcionament i la inspecciķ de les escoles particulars de conductors, dels centres de reconeixement d'aptituds físiques, psicofísiques i psicolōgiques dels conductors i dels centres que imparteixen els cursos de sensibilitzaciķ i reeducaciķ viāria.

Elaborar informes sobre la realitzaciķ de proves esportives, accidentalitat, parades de transport escolar, mobilitat en espectacles públics, circulaciķ de mercaderies perilloses i autoritzacions especials de circulaciķ.

Proposar mesures especials de circulaciķ i dispositius per regular el trānsit i fer propostes d'actuaciķ en trams de concentraciķ d'accidents.
Exercir qualsevol altra funciķ de naturalesa anāloga que li encomanin.


data actualitzaciķ (30/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya