Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció de Serveis

    Organigrama

Responsable

Sra.   Teresa Prohias i Ricart

Càrrec

directora de Serveis

Adreça
Via Laietana, 26
Població
08003  Barcelona
Telèfon
93 567 17 00
Fax
93 567 17 42

Funcions


a) Administrar i dirigir el règim interior, gestionar els serveis generals del Departament i dur a terme la coordinació d'aquests serveis en les entitats que en depenen, sota la direcció de la persona titular de la Secretaria General.

b) Planificar i supervisar l'aplicació de les polítiques públiques en matèria de recursos humans del Departament i dirigir els assumptes relatius al personal adscrit als diferents òrgans del Departament.


c) Dirigir la planificació i la preparació de l'avantprojecte de pressupost del Departament en col·laboració amb altres òrgans del Departament.

d) Dirigir la gestió pressupostària, la comptabilitat, la gestió patrimonial i la contractació administrativa del Departament.

e) Dirigir, supervisar i gestionar les actuacions departamentals en matèria de tecnologies de la informació i la comunicació, d'acord amb l'estratègia corporativa en la matèria i sens perjudici de les funcions d'altres unitats directives.

f) Totes les de naturalesa anàloga que li deleguin, encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (27/09/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya