Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Secció de Seguretat Viària de Lleida

    Organigrama

Responsable

Sr.   Víctor López i Bosch

Càrrec

cap de la Secció de Seguretat Viària

Adreça
Rambla de Ferran, 1, 3a. planta
Població
25007  Lleida
Telèfon
973 27 94 90
Fax
973 27 95 54

Funcions

Dur a terme la gestió i el control dels serveis de vigilància de trànsit, establir les mesures i coordinar les operacions especials de trànsit i les propostes d'actuació en matèria de seguretat viària.

Tramitar i gestionar, dins l'àmbit de les competències del Servei Català de Trànsit, les autoritzacions de les proves esportives i circulació de mercaderies perilloses, les autoritzacions especials de circulació i els talls i usos excepcionals de la via, sens perjudici de les autoritzacions que corresponen al Servei de Gestió i Informació del Trànsit.

Assessorar sobre educació i formació viària centres escolars i institucions interessades, promoure activitats en l'àmbit de l'educació reglada i no reglada i fer el seguiment de les activitats dels parcs infantils de trànsit i altres esdeveniments relacionats.

Coordinar les relacions amb les policies locals en matèria de trànsit i la cessió de material per exercir les seves funcions.

Assessorar els municipis en matèria de senyalització i ordenació viària.

Tramitar i gestionar les activitats relatives a l'obertura, el funcionament i la inspecció de les escoles particulars de conductors, dels centres de reconeixement d'aptituds físiques, psicofísiques i psicològiques dels conductors i dels centres que imparteixen els cursos de sensibilització i reeducació viària.

Elaborar informes sobre la realització de proves esportives, accidentalitat, parades de transport escolar, mobilitat en espectacles públics, circulació de mercaderies perilloses i autoritzacions especials de circulació.

Proposar mesures especials de circulació i dispositius per regular el trànsit i fer propostes d'actuació en trams de concentració d'accidents.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (30/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya