Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre d'Estudis de Temes Contemporanis (CETC)

Responsable

Sr.   Manuel Manonelles Tarragó

Càrrec

director del Centre d'Estudis de Temes Contemporanis

Adreça
Carrer de la Tapineria, 10
Població
08002  Barcelona
Telèfon
938 876 200 (centraleta) / 938 876 370
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Estudiar, diagnosticar i avaluar, especialment des del prisma de les relacions internacionals, els fets, els esdeveniments i les tendències de l'entorn contemporani que afecten la realitat catalana i universal, especialment els relacionats amb l'anàlisi i prospectiva dels camps tecnoeconòmic, sociopolític, de gènere, ètic, ideològic, cultural, espiritual, del pensament i dels valors, així com les repercussions que se'n derivin per a la definició de les polítiques del departament responsable de l'acció exterior.

Impulsar, coordinar i donar suport a l'organització d'activitats i publicacions relacionades amb els diferents camps descrits en la lletra anterior.

Col·laborar amb i assessorar els diferents departaments del Govern de la Generalitat en l'organització de seminaris, jornades, congressos i conferències vinculats a l'àmbit de les funcions pròpies del Centre.

Crear espais de debat oberts i plurals per a l'anàlisi de la realitat sociopolítica i de pensament actual.

Impulsar una xarxa de pensament contemporani a Catalunya juntament amb les institucions i els centres existents, i participar en, col·laborar amb i assessorar altres think tanks i centres anàlegs d'arreu del món.

Identificar i impulsar la participació del Govern de la Generalitat i dels diferents actors rellevants en les diferents matèries a Catalunya en els fòrums i debats internacionals i donar a conèixer els principals debats internacionals a Catalunya a través de les activitats pròpies del Centre.

Coordinar la difusió dels informes i els resultats de les recerques en tots els formats disponibles i, especialment, mitjançant la revista editada pel Centre.

Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (24/05/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya