Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Unitat de Formació Inicial en Execució Penal

    Organigrama

Responsable

Sra.   Sílvia Martínez Simón

Adreça
Carrer d'Ausiàs Marc, 40
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 207 31 14
Fax
93 567 09 72

Funcions

a) Dissenyar i actualitzar els currículums formatius de formació especialitzada inicial selectiva i d'acollida, per a l'accés de qualsevol professional a l'àmbit d'execució penal.
b) Participar en la detecció de necessitats de formació inicial i estratègica amb les unitats directives del Departament de Justícia i en la seva planificació anual, i gestionar i avaluar els programes anuals acordats.
c) Participar en la selecció de nous formadors interns, organitzar la seva formació i fer el seguiment i avaluar la seva tasca.
d) Coordinar l'equip de docents i/o tutors en la preparació i desenvolupament de cada edició de cursos selectius i de formació inicial o d'acollida, i avaluar la seva tasca.
e) Participar en l'organització de la formació vinculada a projectes estratègics d'innovació i millora de manera integrada amb el projecte i avaluar la seva efectivitat i transferència en l'àmbit d'execució penal.
f) Organitzar i avaluar la formació, selectiva o no selectiva, vinculada a processos de promoció horitzontal i vertical, així com la formació contínua del personal directiu i dels càrrecs de comandament de l'àmbit d'execució penal, en aquest cas en coordinació amb l'Àrea d'Innovació i Gestió del Coneixement.
g) Gestionar i controlar el pressupost atribuït a la Unitat i a cada activitat formativa.
h) Proposar la cooperació amb altres organitzacions nacionals i internacionals amb les quals sigui d'interès per a la Unitat l'intercanvi d'experiències i coneixement, així com l'organització d'activitats conjuntes.
i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.data actualització (27/07/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya