Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Investigació i Formació en Execució Penal

    Organigrama

Responsable

Sr.   Marc Ceron Riera

Càrrec

cap de l'Àrea d'Investigació i Formació en Execució Penal (e.f.)

Adreça
Carrer d'Ausiàs Marc, 40
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 207 31 14
Fax
93 567 09 72

Funcions

a) Planificar, organitzar i supervisar les activitats de formació inicial així com la formació contínua especialitzada dirigida als professionals dels serveis penitenciaris, d'execució penal a la comunitat, justícia juvenil, justícia restaurativa i atenció a la víctima, en coordinació amb les unitats del Departament competents en aquestes matèries.
b) Planificar, organitzar i supervisar la formació vinculada a la carrera professional, així com la formació contínua del personal directiu i dels càrrecs de comandament de l'àmbit d'execució penal, en coordinació amb l'Àrea d'Innovació i Gestió del Coneixement.
c) Dissenyar la formació vinculada als processos d'accés i de promoció en l'àmbit de l'execució penal en coordinació amb les unitats de recursos humans del Departament de Justícia.
d) Promoure convenis de col·laboració amb les universitats, públiques i privades, sobre temes de formació i recerca, i organitzar i supervisar les pràctiques universitàries en els centres i serveis de l'àmbit de l'execució penal.
e) Proposar la contractació dels professors, investigadors i tutors necessaris per dur a terme els diferents programes d'activitats de l'Àrea i establir els criteris per a la seva selecció, en coordinació amb la resta d'àrees del Centre.
f) Planificar, organitzar i supervisar la selecció i formació dels/de les formadors interns.
g) Supervisar els expedients, els certificats i els diplomes de formació, d'investigació i de pràctiques universitàries que es derivin de l'activitat de l'Àrea.
h) Promoure, planificar, supervisar i difondre activitats d'investigació en l'àmbit penitenciari, així com en els àmbits d'execució penal a la comunitat, justícia juvenil, justícia restaurativa i atenció a la víctima, i participar en l'avaluació dels projectes que es presentin en la convocatòria de beques.
i) Promoure projectes d'intercanvi amb altres entitats i organismes, nacionals i internacionals, que comportin millores per a l'àmbit de l'execució penal i incrementin el grau de coneixement de l'organització.
j) Contribuir al desenvolupament de projectes estratègics d'innovació o millora mitjançant el suport de la formació i la recerca, en coordinació amb l'Àrea d'Innovació i Gestió del Coneixement, i acompanyar en els processos d'implantació.
k) Organitzar i coordinar les activitats de formació, jornades i activitats científiques relatives a l'àmbit d'execució penal obertes al públic en general.
l) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.
 data actualització (12/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya