Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Estudis i Formació de l'Administració de Justícia

    Organigrama

Responsable

Sra.   Montserrat Martínez i Corral

Càrrec

Cap d'àrea

Adreça
Carrer d'Ausiàs Marc, 40
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 207 31 14
Fax
93 567 09 72

Funcions

a) Planificar, organitzar i supervisar les activitats de formació inicial i continuada especialitzada de tots els cossos de l'Administració de justícia i dels professionals que formen part de l'oficina judicial.
b) Planificar, organitzar, supervisar i difondre els estudis i treballs de recerca en l'àmbit de l'Administració de justícia i del dret, especialment del dret civil català.
c) Planificar i controlar els ajuts de col·laboració i els ajuts i premis a la investigació.
d) Organitzar les activitats de formació externa, cursos de postgrau, jornades i activitats científiques obertes al públic en general, així com col·laborar en l'organització d'activitats proposades per altres persones i entitats.
e) Proposar la contractació de professors, tutors i altres professionals necessaris per dur a terme els programes d'activitats de l'Àrea i establir els criteris per a la seva selecció, en coordinació amb la resta d'àrees del Centre.
f) Organitzar i supervisar els programes per a la preparació d'opositors a diversos cossos jurídics, tant de l'Administració de justícia com de la Generalitat.
g) Supervisar la tramitació dels expedients i l'emissió dels certificats i els diplomes de formació, d'investigació i de pràctiques universitàries que es derivin de l'activitat de l'Àrea.
h) Promoure convenis de col·laboració amb les universitats, públiques i privades, i organitzar i supervisar les pràctiques universitàries en el seu àmbit d'actuació.
i) Planificar, organitzar i promoure activitats d'innovació, projectes internacionals i projectes d'intercanvi amb altres entitats i organismes que puguin comportar millores per a les activitats pròpies de l'Àrea, en coordinació amb l'Àrea d'Innovació i Gestió del Coneixement.
j) Formar el personal docent i col·laborador.
k) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.
 data actualització (27/07/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya