Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Arròs del Delta de l'Ebre

Responsable

Sr.   Jordi Marcel Matamoros Reverté

Càrrec

president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Arròs del Delta de l'Ebre

Adreça
Carrer de Salvador Dalí, 27-29
Població
43870  Amposta
Telèfon
977 70 10 20
Fax
977 70 01 90

Funcions

El consell regulador garanteix que els productes emparats per la denominació d'origen protegida (DOP) compleixen els requisits establers en el reglament regulador.

El desenvolupament del conreu de l'arròs en aquesta zona és motivat tant per les característiques climàtiques i edafològiques com per la seva salinitat i l'altura de la capa freàtica.

L'arròs es comercialitza exclusivament en la categoria extra. S'envasa en capses o bosses de 500 g, 1,2 i 5 kg, condicionades, a la vegada, en caixes de cartró o bosses de plàstic que garanteixen la integritat de l'envàs amb un pes màxim de 24 kg. A l'etiqueta figuraran, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, el nom "Arròs del Delta de l'Ebre. Denominació d'Origen Protegida", el logotip i el símbol comunitari.

Les varietats que es poden comercialitzar amb aquesta denominació són les següents: Bahía, Tebre, Sénia, Fonsa, Bomba i Montsianell.

La zona de producció de l' Arròs del Delta de l'Ebre és constituïda pels termes municipals de Deltebre i de Sant Jaume d'Enveja i també part dels terrenys del delta de l'Ebre que comprèn els termes municipals de l'Aldea, Amposta, Camarles, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita. La zona de molta i envasament correspon a la de producció.


data actualització (02/10/2018)