Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Organigrama - Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia
[ + Obre tot ]
[ - Tanca tot ]
Generalitat de Catalunya
President de la Generalitat
Consell Executiu o Govern
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Secretaria d'Alimentació
Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia
Subdirecció General de Transferència i Innovació Agroalimentària
Servei d'Innovació Agroalimentària
Servei de Formació Agroalimentària
Laboratori Agroalimentari
Secció de Tècniques Cromatogràfiques
Secció de Tècniques Bàsiques i Espectrofotomètriques
Àrea de l'Alimentació Sostenible i Aprofitament dels Aliments
Subdirecció General d'Empreses, Qualitat Agroalimentària i Gastronomia
Servei d'Indústries Agroalimentàries i Millora de l'Equilibri de la Cadena Agroalimentària
Servei de Foment de la Qualitat Agroalimentària Diferenciada i la Gastronomia
Servei de Regulació de Mercats Agroalimentaris
Servei de Control Oficial de la Qualitat Agroalimentària